Navigacija | When it will be too late

When it will be too late

Lahko uživaš v občutku vetra v laseh, če si plešast? Kje so meje, ko se zaveš, da ne moreš več živeti v svetu, ki si ga sam zložil skupaj iz lastnih iluzij? Majhen peskovnik imam na mizi, da lahko takrat, ko me tam nekje okoli prepone čudno stisne, potopim v pesek prst in rišem črte. Predstavljam si, da je sonce prav tako močno, predstavljam si, da je smrad stranišč le vonj postane vode v palmovih nasadih.

peskovnik1.jpg

Blefer sem in tega me je sram. Blefiram, da prepričam sebe. Drugim ne lažem. Morda kdaj česa ne povem, če pač ni zanje. Kako naj povem, kako je bilo? Pa čeprav lahko do podrobnosti naštejem vse dogodke, naj razlagam vse občutke, ki so me ob tem prevevali? Če drugega ne, so veliko preveč kompleksni, da bi jih znal spraviti v besede. Kaj čutiš, ko zamenjaš celino, ko se prebiješ do cilja, ko v noči, ki jo osvetljujejo le zvezde, ščiješ v pesek? Zadovoljen kot tranzistor, to bo to. Kaj naj si mislim o Samirinem bodočem možu? Kot da jo moje mnenje res briga. Njen brik obožujem, za tistega tipa pa MBK.

Važen je samo občutek. Tisti, preden zaspiš, in tisti, ko se zbudiš. Če takrat zmoreš nasmeh, potem dan ni bil prav zaman.

peskovnik2.jpg

Potem pa prideš ti in mi poveš, da boš novembra oče. Svašta.

Kje je še jesen. Vse, kar je bilo, ni nujno, da tudi bo. Vrtinec vse skupaj je. Tudi moje misli. Še malo sem na vrvici, potem mi bo dana nova utvara, da sem svoboden. Then it will be too late.

  • Share/Bookmark
 

Zapisal-a Ipsilon v 8.05.2008 ob 15:50 pod Of-roud, Sanjarije

Dobro pivo prijetni družbi pozdravi vse to tvoje naklaanje, pa magari za trenutek. Sprašujem se le, kje je sloh še moč najti dobro pivo? Vse so nam zajebal!

Komentar avtor Stalker — 8.05.2008 @ 18:18

Ipsilon

Tole poglej:

http://beeradvocate.com/beer/profile/11940/26875

Tolk dalč so nas zajebal, da nas bodo muslimani učil delat alkohol. Če meni ne verjameš, vprašaj Prezla.

Komentar avtor Ipsilon — 9.05.2008 @ 07:53

Blefiram, da živim :!:

Važen je samo občutek. :?: :?:

Komentar avtor 1tastar — 9.05.2008 @ 12:51

Ipsilon

Ne ne, ti živiš, da stresaš cinične pripombe :twisted:

Komentar avtor Ipsilon — 9.05.2008 @ 14:48

Res je :!: Ni samo občutek.

Komentar avtor 1tastar — 12.05.2008 @ 18:19

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !